Kidsbeweegroute 
Ontwikkeling en realisatie van wandelroutes vol met educatieve weetjes en beweegopdrachten.                              Prikkelt tot bewegen...                                  
 
 
 

Nieuwsgierig en meer weten over de Kidsbeweegroute ?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de Kidsbeweegroute of om een brochure op te vragen. Kidsbeweegroute is een product van M.Y. Mali-Mous en is vastgelegd bij het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE). 

Kidsbeweegroute 
Kantoor (tijdelijk tot 1 september 2019)
Boerderij Steenbruggen (midden in 12 hectare groen)
Diepenveenseweg 2 8121DV Olst
E: info@kidsbeweegroute.nl 
T: 06 28476747.

Nieuws

Kidsbeweegroute nummer 11 wordt januari 2019 opgeleverd in een prachtig bos in Overijssel. De route vormt de verbinding tussen een zorginstelling en een basisschool. Een prachtige verbinding omdat bewoners van de zorginstelling en kinderen samen geholpen hebben om de borden te ontwerpen. 

 Kidsbeweegroute nummer 12 staat klaar voor het voorjaar 2019. Deze zal geplaatst worden op een landgoed in Overijssel. En zal met de Koningsspelen op 12 april 2019 feestelijk worden geopend met een basisschool.

Kidsbeweegroute is 1 van de 4 genomineerden voor de Nederlandse Loterij In Beweging Prijs  2018. Helaas hebben we de prijs twv 50.000,- niet gewonnen maar we zijn wel ontzettend trots op deze nominatie.  Bijgaand het nominatie ffilmpje en meer over de In Beweging Prijs: 

https://www.youtube.com/watch?v=jpTmfleU4ac

https://over.nederlandseloterij.nl/in-beweging-prijs/nominaties


Referentie project : Kidsbeweegroute Drostenkamp park, Drostenkamp, Raalte
Parkeren kan bij Diergeneeskundig Centrum Midden Salland op de Burgemeester Kerssemakersstraat 48 in Raalte, of de straat Drostenkamp in Raalte inrijden tot einde straat en daar parkeren. Startpunt is bij de brug midden in het park.

Referentie project : Kids Track Landal Green Parks Nederland. 
Vanaf 2016 zijn er 7 referentie projecten beschikbaar in Overijssel, Gelderland, Brabant en Zeeland. Zie aan rechterzijde welke Landal parken inmiddels een Kids Track (Kidsbeweegroute iov Landal) rijker zijn.  Uiteraard bent u daar van harte welkom om te gaan kijken. Vraag bij de receptie van de parken waar u precies moet zijn voor de Kids Track. 

Aanbeveling van Manager Fun & Entertainment Development bij Landal GreenParks: 
Magda heeft ons voortreffelijk geholpen in het vertalen van onze wens om beweging te combineren met lekker buiten zijn en ook een lichte vorm van edu-tainment. Haar Kidsbeweegroute hebben we gecombineerd met een Running Track op een 7-tal parken ingezet. De reacties van zowel de gasten als onze medewerkers zijn bijzonder positief. In het contact met Magda is ons vooral opgevallen dat ze bereid is om creatief mee te denken in alternatieve mogelijkheden en zelfs na plaatsing nog tips geeft aan parken waar het volgens haar nog beter kan. Haar glas is altijd halfvol en dat werkt natuurlijk bijzonder fijn. 

Referentieproject : Kidsbeweegroute park de Hoogte, Contreie, gemeente Oosterhout 
Juli 2017  is er een Kidsbeweegroute geopend in gemeente Oosterhout in park de Hoogte. Thema van deze route is de IJzertijd , vanwege alle opgravingen in dit gebied. 

Aanbeveling van Projectmedewerker, afdeling Stadsontwikkeling, gemeente Oosterhout

Wij hebben ook nog steeds plezier van de Kidsbeweegroute in de Contreie en er wordt naar hartenlust gespeeld op alle speellocaties. Oosterhout is hier erg trots op! Heel veel succes Magda, wij hebben super met jou samengewerkt. 

 

Referentieproject : Beweegweb Kalsdonk, startpunt Kalsdonk, gemeente Roosendaal
September 2017 feestelijk geopend, startborden met uitleg  bij Brede School Zwanehof  of Luitenpark waar Kidsbeweegroute  het hart vormt van 6 verschillende routes door de wijk die kinderen prikkelen tot beweging.  Alle routes vormen samen een Beweegweb. Dit concept is ontwikkeld door Kidsbeweegroute, KOMPAN en SportServie Noord Brabant (SSNB). Voor meer informatie check www.beweegweb.nl 

 

 

 privacystatement